Konsultuoja
Kineziterapeutė, masažo specialistė Indrė Morkevičienė
Registruotis

Masažo poveikis organizmui

Masažas siejamas su pervargusių ir įsitempusių raumenų atpalaidavimu, tačiau masažo poveikis žmogui yra kur kas didesnis. Šios procedūros metu suaktyvinama kraujo ir limfos cirkuliacija, pagreitinama medžiagų apykaita, pagerinama skrandžio ir žarnyno veikla, tulžies išsiskyrimas, reguliariai atliekant masažą galima sureguliuoti ir virškinimą. Priklausomai nuo taikomos masažo technikos, galima padidinti kraujospūdį, suaktyvinti kvėpavimą, širdies, o taip pat it kitų organų veiklą arba atvirkščiai – prislopinti, sumažinti, nuraminti. Taip pat visiems gerai žinomas teigiamas masažo poveikis raumenims, sausgyslėms, raiščiams bei sąnariams. Masažo metu sumažinama raumenų įtampa, padidinamas raumenų darbingumas, masažo dėka sustiprėja sąnarinės kapsulės, gerėja raiščių elastingumas.

Rekomenduotinas masažo kursas

Masažo kursą paprastai sudaro 10 procedūrų. Tačiau priklausomai nuo paciento simptomų, masažo trukmė gali didėti iki 15 – 20 procedūrų ir trukti net mėnesį ir ilgiau. Paprastai procedūros turėtų būti atliekamos kasdien. Kai kurias masažo rūšis rekomenduojama atlikti kas antrą ar trečią dieną.

Turite klausimų, o galbūt norite užsiregistruoti pas masažo specialistą? Tai padaryti galite su mumis susisiekę telefonu, arba patogiai užpildę trumpą registracijos formą mūsų svetainėje: registracija specialisto konsultacijai

 

Klauskite